Adoptera

Black Dog Ideell Förening

Changing the world, one rescued, senior or special needs dog at the time!"Never believe that you cannot change the world. By adopting a pet, you have changed their world forever"


Vill du adoptera?

Gör en intresseanmälan genom mail och berätta om dig själv och din livssituation och varför du söker hund samt vilken typ av hund du är ute efter. Om vi har någon vi tror kan passa dig så hör vi av oss och går vidare i matchningen genom en intervju. Aktuella hundar kommer främst upp på vår Facebooksida Hundhemmet Black Dog och vissa adoptioner är slutna, dvs vi går inte ut med all information öppet. Vi tar alltid ut en rimlig adoptionsavgift för hundarna som går till omvårdnad och omkostnader för alla hundar här.


ALLA HUNDAR KOMMER UT PÅ FACEBOOK; INTE HÄR PÅ HEMSIDAN!

För närvarande har vi inga hundar i föreningen för adoption, vi hänvisar till Hundar utan Hem som vi har våra jourhundar ifrån, deras hemsida är full av längtande hundar!Har du en hund du vill omplacera genom oss?


INTAGNINGSSTOPP!

Tyvärr har vi fyllt kvoten av hundar vi kan ta emot hos oss för omplacering och hänvisar er till att försöka lösa privata omplaceringar. Vi har och kommer att ha hundar för omplacering genom andra föreningar, hundhem och tex polis/länsstyrelse och kan inte ta emot fler privata omplaceringar i dagsläget.